Ma névnap van
Kapcsolat -109 nap van hátra

Békéscsaba, Városi Sportcsarnok

2015. október 22-25.

HU EN DE SR

SL RO PL
Pankráció – A nyers erő

A VIASAT6 minden hétfőn elhozza Neked a képernyőre a Pankráció – A nyers erő amerikai szupersztárjait. Ha szereted a férfias sportokat, kíváncsi vagy a sportág hazai képviselőire és élőben is megnéznél egy-két igazi összecsapást, akkor október utolsó napja, a Te napod!

    A magyar pankráció, a Hungarian Championship Wrestling képviselői idén először lépnek fel a Békéscsabai Kolbászfesztiválon egy soha nem látott, igazán észvesztően látványos műsorral! Gyere el és nézd meg, hogyan feszegetik a fizikai tűrőképességük határait és hogyan kontráznak rá a magyar pankrátorok amerikai társaikra a legfinomabb kolbászok hazájában! Ne hagyd ki a lehetőségét, hogy a csinos műsorvezető, Horváth Éva a szemed láttára fektet két vállra egy rátermett pankrátor hölgyet!

    HCW Húsdaráló a VIASAT6 támogatásával a Csabai Kolbászfesztiválon október 31-én 14 órakor a Városi Sportcsarnokban!

    Ugye Te is ott leszel?

Pankráció

 
 
 


Hírlevél
Név:
E-mail:
 
Fel- vagy leiratkozás esetén a rendszer megerősítő
linket tartalmazó emailt küld ki!
Adatkezelési elveink

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
 
Ha még nem regisztráltál kattints ide. Ha elfelejtetted jelszavadat új jelszót itt ad a rendszerünk!

Adatkezelési elveink

Tekintse meg legfrissebb képgalériánkat.
TámogatóinkDél-alföldi Közlekedési KözpontBORAKörös Trade
Kiváló Gasztronómiai FesztiválKolbász Klubmezogabor.huautós nagykoalícióTiszaExpoSZATYIArcanum HotelCSMAldiJászbél Bt.MVM Paks II
MédiapartnereinkLEDBOXHIR 6BEOL: Békés Megye Onlinebelfoldipihenes.huBékés MátrixAutó SzektorKeleten.huMega RádióKörös HírcentrumRádió1Csabai MérlegCsak a NőknekMi RádiónkIrány Mezőtúr!