Most érdemes jelentkezni a nyugdíjas kolbászkészítő versenyre

A Csabai Kolbászfesztiválon minden korosztály garantáltan megtalálja majd a számára megfelelő programokat.

A zenei felhozatal és a versenyek kialakítása során hagyományosan kiemelt figyelmet fordítunk a nyugdíjasokra, családokra és fiatalabb korosztályokra egyaránt, ezért külön kolbászkészítő versenyeket is szervezünk számunkra igen kedvező feltételekkel. 

A helyek az indulás előtti hetekben rohamosan fogynak, ezért még most érdemes jelentkeznie azoknak a nyugdíjasoknak, akik szeretnék megmérettetni magukat október 23-án pénteken, az Idősek Nemzetközi Világnapja alkalmából rendezett kolbászkészítő versenyen. A civil szervezetek, nyugdíjasok és fogyatékkal élők ezen a napon 11 órától mutathatják meg a nagyvilágnak, hogyan is készül az igazi csabai.

A kolbásztöltéshez a 5kg húst biztosítunk az 5 fős csapatok számára. A többi versenyhez képest jelentős kedvezménnyel szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy mindenki részesüljön a vidám kolbásztöltés élményéből és a Csabai Kolbászfesztivál fergeteges hangulatából. A kolbászkészítő versenyekre a Csabai Kolbászfesztivál honlapján lehet. Töltsük együtt a hosszú hétvégén Békéscsabán, hiszen a csabai Csabán az igazi!

2015.10.11.

Vissza