Budapest Bank: szívügyünk Békéscsaba

A Budapest Bank Bankműveleti Központja 2006 óta van jelen Békéscsabán.

Budapest BankMa már nem csupán a bank életében és ügyfeleinek kiszolgálásában tölt be stratégiai szerepet, hanem a térség legnagyobb munkáltatójaként a helyi közösség, így annak sport-, oktatási- és kulturális életében is aktívan részt vesz.

Ennek jegyében a bank kilencedik éve támogatja a rendkívüli népszerűségnek örvendő Kolbászfesztivált, ahol tetten érhető mindaz a vendégszeretet, hagyománytisztelet és jókedv, amelyről Békéscsaba méltán híres.

Közvetlen légkör és jó hangulat jellemzi a Központot is, amely több mint 30 munkakörben összesen mintegy 700 főt foglalkoztat, többségében békéscsabaiakat és környékbelieket, akik a 21. század követelményeinek megfelelő környezetben végzik munkájukat. Az itt dolgozó munkatársak a bankfiókokba beérkező ügyfélkéréseket dolgozzák fel. Például ha egy ügyfél felhívja a Budapest Bankot, a telefon mindig a békéscsabai Csaba Centerben lévő Operációs Központban csörög, mivel itt kapott helyet a bank telefonos ügyfélszolgálata, amely havonta több mint 300 ezer hívást fogad. Emellett itt zajlik a hitelekkel és számlanyitásokkal kapcsolatos adminisztráció, a telefonos értékesítés, a panaszkezelés és a követeléskezelés is. 

A Központban folyamatosan várják az érettségizett vagy diplomás, pályakezdő és tapasztalattal rendelkező álláskeresők jelentkezését; az aktuális ajánlatok rendszeresen frissülnek a bank karrieroldalán. A közelmúltban a legjobb gyakornoki helyeket felsorakoztató Colibri Internship Awards versenyen - mind a közönségszavazás, mind pedig a szakmai zsűri döntése alapján - a Budapest Bankot választották meg az ország legjobb gyakorlati helyének, ami értékes visszajelzés az újonnan csatlakozókat fogadó modern, fiatalos, pezsgő munkahelyi környezetre. 

A Budapest Bank stabil, hosszú távú megélhetést, valamint folyamatos továbbképzési- és karrierlehetőséget biztosít munkavállalóinak.

Aktuális állásajánlatainkért keresse fel a budapestbank.hu/karrier oldalt!

2015.10.19.

Vissza