Mező Misi kolbásszbeszállítót keres

Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere a minap elkísérte a Csabai Kolbászfesztivál stábját a DunaTV Kívánságkosár című műsorába.

Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere a minap elkísérte a Csabai Kolbászfesztivál stábját a DunaTV Kívánságkosár című műsorába, ahol többek között a kolbászkészítés kultúrája, a méltán híres hungarikum történelme, az igazi csabai kolbász legfontosabb összetevői is szóba kerültek. Misi megdöbbenésére – hiszen a családja ezzel fűszerezve készítette – kiderült, hogy a csabai kolbász fűszerezéséhez nem kell bors, csupán a négy alap fűszer: fokhagyma, köménymag, só, paprika. Mivel a zenész ideje nagy részét Békés megyétől távol tölti, nem könnyű hazaugrania kedvenc házi csemegéjéért. A Csabai Kolbászfesztivál által a műsorhoz otthonról hozott kolbászok azonban annyira ízlettek neki, hogy gyorsan fel is jegyezte azoknak a kistermelőknek a nevét, akik garantáltan a legjobb minőséget produkálják.

A Magna Cum Laude dióhéjban: “Kilencszázkilencvenkilenc, mezőtúri nyár, itt kezdődött el minden…” A gyulai szomszéd srácok ismertté válásának útját az 1999-es mezőtúri Wanted tehetségkutató verseny megnyerése kövezte ki sikerrel. Innen már egyenes (bár bevallásuk szerint rögös) út vezetett a sikerhez. Az idővel átalakuláson átment, díjakat és elismeréseket bezsebelő csapatnak nem ismeretlen Békéscsaba városa, hiszen a szomszédos környékről valósiak, így valamennyire hazai színpadnak is tekinthető számukra a Csabai Kolbászfesztivál.

A zenekar koncertje október 24-én, szombat este 9-kor lesz látható és hallható a Mokry Sámuel sátor Aldi színpadán, és a tőlük megszokott pörgős hangulatra számít az, aki végigénekli –táncolja velük legismertebb slágereiket. Sőt, Misi mosolyogva megjegyezte, idei különlegességük a zenélés közbeni kolbászevés lesz. Izgatottan várjuk!

Töltsük együtt a hosszú hétvégét csütörtöktől vasárnapig Békéscsabán, a Csabai Kolbászfesztiválon, hiszen a csabai Csabán az igazi!

2015.10.21.

Vissza