A kamra kincsei a kamaránál

Látványfőzés olimpiai bajnokkal.

A kolbász természetesen főszereplő a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) standjánál is a kolbászfesztivál élelmiszer-ipari és mezőgazdasági kiállításán, de a kamra más kincsei is előkerültek csütörtökön.
Az első látványfőzésen dr. Kulcsár László, a NAK megyei elnöke, Mucsi Balázs, a Békéscsabai Szakképzési Centrum főigazgatója, Eke Ibolya, a Centrum Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Szakképző Iskolájának az igazgatója és Prohászka Béla Venesz-díjas, olimpiai aranyérmes mesterszakács csabai finomfalatokat és rakott burgonyát készített. A standhoz látogatók meg is kóstolhatták a kitűnő ételeket. A látványfőzések során a kolbászfesztivál minden napján más- és más ételeket készítenek a kamarai standnál meghívott vendégekkel. Lehet figyelni a szakmai fogásokat, és kóstolni az ételeket!

2015.10.23.

Vissza