Indul a buli, hát tedd fel a kezedet

Gyönyörű napsütéses szombatra virradt.

Az élelmesebbek már reggel 8 óra előtt megérkeztek, hogy a legjobb parkolóhelyeket elfoglalva még a többi csapat előtt átvegyék a 10 órakor induló hagyományos nagy kolbászgyúró versenyhez való kolbászhúst. Az asztalok folyamatosan telnek meg, a hangulat pedig igencsak vidám. Erről gondoskodik többek között Rákóczi Feri házigazdánk is, aki rádiós műsorvezetői rutinját felhasználva szűnni nem akaró biztatással tuningolja a Mokry Sámuel nagysátor 250 csapatát. Idén egyébként újra rekordszámú, több mint 600 csapat vesz részt a nagy kolbászgyúráson.

A zsűri majd kora délután, a leadott és megsütött mintadarabok alapján dönti el, kié lesz az idén a legfinomabb csabai. A zsűriben olyan nevek tűnnek fel, mint például Gianni Annoni, Bede Róbert, Dallos Ferenc, Budai Péter. Hajrá mindenkinek, töltsük együtt az igazi csabait!

2015.10.24.

Vissza