RETRO RAJONGÓK FIGYELEM!!!

RETRO Számítógép, Videó- és Kvarcjáték Kiállítás október 28-30-ig!

Egyedülálló interaktív kiállítás Békéscsabán a Kolbászfesztivál ideje alatt a Vasutas Művelődési Házban.

Kipróbálnád magad a régi játékokban a számítógép vagy akár egymás ellen? Mikor játszottál utoljára a Super Marioval vagy mikor használtad a Nintendo N64-et? 
Gyere el és teszteld a nagy kedvencek mellett a kuriózumnak számító computereket is, például a csehszlovák Tesla PMD 85-3-at! 

Olyan számítógépek is láthatók lesznek, amelyek még a gyártó országban is kuriózumnak számítanak (Pl. Pecom 64 számítógép Jugoszláviából, vagy a Tesla PMD 85-3 Csehszlovákiából). Így a látogatók a számukra ismertebb gépek mellett igazi ritkaságokat is láthatnak nem csak Magyarországról, hanem az Egyesült Királyságból, Hong-Kongból, Japánból, Németországból, a Szovjetunióból és az USA-ból.

Egy projektoros, falra vetített játék is várja az érdeklődőket a számítógépek, videojátékok, a hozzájuk tartozó joystickek, kontrollerek, a játékok adathordozói (cartridge, lemez, stb.) és kvarcjátékok mellett.

A RETRO kiállítást kíséri egy BÖRZE is, amely helyet biztosít a hobbistáknak, gyűjtőknek adás-vételre. Itt a lehetőség a padláson pincében őrizgetett kütyük őszi kisöprésére, csere-beréjére.

A múltidéző hangulat garantált!

A rendezvény fővédnöke: Szarvas Péter, Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármestere

Helyszín:

VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára, 5600 Békéscsaba, Andrássy út 79-81.
Nyitva tartás: 2016. október 28-30. (péntek-vasárnap) 9:00-19:00
Belépőjegy: felnőtt 1.000,- Ft, diák/nyugdíjas: 700,- Ft

www.bcsvmh.hu

2016.10.29.

Vissza